Get Adobe Flash player

   Vragen en bookingen
      images_17
           03/290.30.32
           011/96.91.33
           0487.757.227
        info@kgcgroup.be 

Verhuizingen

KGC VERHUIZINGEN is dé verhuisfirma bij uitstek qua prijs/kwaliteit in Antwerpen als het gaat om uw inboedel en goederen op eenverhuizen01 doeltreffende manier te verhuizen.  Dit voor zowel uw kleine als grote verhuizingen "in", "van" en "naar" Antwerpen, zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een professionele aanpak als het gaat om de verhuis van uw goederen.

Ons team bestaat uit ervaren en bekwame mensen die zorgvuldig te werk gaan met de nodige dosis aan ernst en kennis. Zij zijn zeer bedreven in het monteren en demonteren van alle meubilair, zowel groot als klein. 

Wij zorgen op deze manier voor een correct en veilig transport. Dient de verhuis te gebeuren naar een hogere verdieping of krijgt u de meubels zelf niet naar boven via de lift of de trap, dan stelt KGC VERHUIZINGEN graag haar verhuislift ter beschikking mits vergoeding. Deze lift kan ook apart worden verhuurd met ondersteuning van één van onze personeelsleden.

Indien u dit wenst komen wij graag op voorhand even bij u langs om zo in wederzijds overleg tot een akkoord te komen in verband met uw verhuis en u een duidelijk beeld te schetsen van onze diensten. Zo kunnen wij samen en in overleg ook een correct en scherp prijsvoorstel doen.  
Bij KGC VERHUIZINGEN is ELKE verhuis in goede handen door onze jarenlange ervaring en uitstekende service aan een zeer competitieve prijs.

U kan ook op onze webpagina terecht: www.verhuisantwerpen.be